Една од наjздодевните практики во онлајн реклмирањето, поп-ап или интро рекламите, наскоро би можеле да одат во историјата. Најголемиот пребарувач, Google, најави нова промена во алгоритмот, со која ќе ги казни сајтовите кои ги користат овие реклами уште поагресивно од досегашната пракса. Поп-ап или интро рекламите се здодевни и на десктоп верзиите, но на мобилните […]

Прочитај повеќе