Видео продуцентот Лук Бергерон а.к.а. Запатоу, искористи 280 популарни видеа на интернет за да го создаде ова 5-минутно ремек дело. На својот Google+ профил Лук ги има објавено линковите од сите искористени видеа. Уживајте… [youtube]0YlTOSiVLnQ[/youtube]

Прочитај повеќе

Сигурно сте се прашале кои се најгледаните видеа на YouTube и сте имале разни претпоставки за тоа… но, она што ќе ви го откриеме во овој текст е далеку од вашите очекувања. Лично бев запрепастен за тоа кои се 10-те најгледани видеа на YouTube на сите времиња… Како најгледано видео со повеќе од 610,850,000 прегледи […]

Прочитај повеќе

Неверојатно е што во 2010 година се испратени 25 милијарда пораки. Тоа се 68 милиони твитови дневно или 2.8 милиони твитови на час, односно над 47 илјади твитови секоја минута!

Прочитај повеќе