Аndroid мобилниот оперативен станува се попопуларен. Имаме, нели и натпревар за Android македонски апликации, па можеби ќе се одлучите за еден паметен делефон? Tazeclence, член на It.com.mk форумот, направи листа на „моменталната понуда на Androrid телефоните во Македонија“.

Прочитај повеќе

<Надополнето 28.09.10>Тwitter го изгаси @earlybird профилот бидејќи треба да се разгледа и размисли поубаво. </Надополнување>

Прочитај повеќе