Првин беа само гласини за Google Me друштвената мрежа, а сега се појави и пreзентација од 212 страни закачена од Пол Адамс, водечкиот истражувач за друштвеното во корисничкото искуство во Google кој работел на Buzz и YouTube.

Прочитај повеќе