По повод 20-годишнината од излегувањето на играта со карти Magic:The Gathering, специјализираната продавница за игри Гоблин ќе подарува бесплатни шилови за почетници. За да добиете бесплатен шпил единствено ви е потребна желба за играње и малку одвоено време за куса презентација на правилата. По ова ќе станете дел од 13-те милиони играчи кои ја играат […]

Прочитај повеќе

Facebook доби поклон за својот 6-ти роденден – 400 милиони корисници, од кои над 550.000 корисници се од Македонија! Пред само два месеци, на почетокот на декември, друштвената мрежа имаше 350 милиони корисници. Сега откако го доби својот поклон Facebook ги чести и корисниците.

Прочитај повеќе