ИТ гуруто Тим О’Рајли во кратко YouTube видео на Web 2.0 Expo го објаснува Интернет оперативниот систем, концепт со кој тој го објаснува „cloud computing” и насоката кон која се движат ИТ гигантите, и со тоа интернетот.

Прочитај повеќе