Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ) со одлична идеја за тоа како да ги направи новогодишните празници поубави. Комората иницираше проект за обезбедување и донација на новогодишни пакетчиња за деца од ранливи категории. Оваа година благодарение на поголемиот интерес, комората можеше да организира и поголем караван. Подароци добија децата од: државно училиште за деца […]

Прочитај повеќе