Слушањето подкасти е одлична активност која би можеле да ја работите паралелно со некои други активности. За управување со подкастите постојат најразлични апликации за вашиот телефон, но една апликација особено се истакнува со бројните, флексибилни можности. Pocket Casts е достапна и за iOS и за Android. Како таква, нуди бројни опции за уредување и лесно […]

Прочитај повеќе