Прогласувањето на Letz за Бот на годината на Product Hunt придонесе да подзаборавиме на останатите категории. Сепак, и во преостанатите категории имаше супер интересни платформи, производи и апликации. Се чини ниту еден не е поинтересен од Plug N’ Plant „инкубаторот“ за канабис Leaf. Leaf е најверојатно е еден од најчудните и истовремено најинтересните производи кои сме […]

Прочитај повеќе