Microsoft пронајде начин да го реши проблемот со недостаток на примамливи наслови за Xbox. Компанијата ја искористи својата Е3 конференција за да објави дека постигнале договор со Ninja Theory, Playground Games, Undead Labs и Compulsion Games. Овие компании сега се дел од Microsoft. Веста за овие компании доаѓа само 10 дена откако компанијата објави дека го […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дваесетто издание. E3 2017, омилениот настан за сите гејмери, ќе биде достапен и за обичните смртници, без традиционалното ограничување само на индустријата и новинарите. За таа цел, ќе се продаваат 15 000 билети, по цена која ќе почне […]

Прочитај повеќе