Минатата година PS4 гејмерите успеаја бесплатно да ги зграпчат Nathan Drake Collection и Journey. Игрите беа понудени како дел од кампањата Play at Home, со која Sony проба да апелира гејмерите да седат дома и да практикуваат социјално дистанцирање преку играње игри. Истата кампања се враќа и годинава со она што се чини како значително […]

Прочитај повеќе