Со база од 22.000 додатоци, WordPress е една од најдобрите CMS платформи со која можете да направите скоро сè што ќе замислите. Со помош на тие додатоци кои ги нуди WordPress можете вашиот веб-сајт целосно да го оптимизирате, да го поврзите со друштвените мрежи и да изградите добро поврзана листа на читатели. Во продолжение можете […]

Прочитај повеќе

Од кога го воведе „инстант персонализилирањето“ Facebook наиде на доста проблеми и незадоволство од корисниците и организациите. И со право! Од багови со четот и пробивање на Yelp, до комплицирање на опциите и неинформирање на корисниците, Facebook со плагините направи хаос со приватноста.

Прочитај повеќе

Друштвената мрежа воведе огромни промени пред се во начинот на како споделуваме информации. Пример кога ќе отидете на одредена веб страна, благодарение на друштвените плагини на Facebook (плагин има и во десно мени на It.com.mk), вие гледате што од страната им се допаднало на вашите пријатели.

Прочитај повеќе