На 1 април, како дел од социјален експеримент, Reddit на своите корисници како шега им овозможи на празно платно (Place), да остават еден пиксел во некоја од 16 бои. Секој пиксел се поставува рачно, а следниот корисникот треба да почека 5 до 10 минути. Експериментот траеше 72 часа, сега е достапен за разгледување, но не и […]

Прочитај повеќе