CCleaner прелистувачот се рекламира дека е како и секој друг прелистувач, само побрз и побезбеден. Доколку ви здосади секојдневната работа преку Chrome, или Firefox, би можеле да го проверите и најновото чедо на Piriform. CCleaner Browser се фокусира на нудење бројни опции и алатки за приватност, како автоматско блокирање реклами, спречување обиди за фишинг, но […]

Прочитај повеќе

Според објаснувањето на Piriform, создавачот на бесплатната програма CCleaner (оргиналното име му беше Crap Cleaner) е алатка која служи за оптимизација на системот и за зачувување на приватноста и Ви помага да ги отстраните трагите кои ги оставате со користење на компјутерот. Програмот отстранува непотребни фајлови со што ослободува простор и меморија и овозможува подобра работа на компјутерот

Прочитај повеќе