По неполни две недели од излегувањето, Mass Effect е кракната и пиратските сајтови веќе можат да се пофалат со астрономски бројки од преземања. Кракнатата верзија, меѓутоа, не ја содржи најновата, 1.05 верзија, која значително ги подобрува очите и анимациите. Како што објаснија од DSO Gaming, најновата закрпа не само што ги провлекува најновите надополнувања, туку […]

Прочитај повеќе

Факт е дека Call of Duty серијалот е популарна игра. Ги сруши рекордите во продажбата, а стана и најпиратираната игра симната над 4 милиони пати на битторент сајтовите. Black Ops го превзема тронoт од најпиратираната Modern Warfare 2 во 2009-та, што е претходното продолжение на Call of Duty.

Прочитај повеќе