Beauty, нов член на форумот, неодамна се пресели во Скопје во населбата Пинтија и сега бара интернет провајдер кој работи во околината и кој е евтин, брз интернет. Таа и бара фиксна месечна претплата бидејќи е навикната на неограничен интернет, со две IP адреси итн итн …

Прочитај повеќе