Ping е нова апликација од креатор на апликацијата за анонимно споделување Secret, Secret Inc. Ping засега нема премногу опции, а дури и доколку сакате да дознаете нешто повеќе подобро е да ги прочитата коментарите на апликацијата, бидејќи единствен опис кој ќе го добиете од креаторите е дека Ping „ќе ви се допадне“. Beep boop. “This […]

Прочитај повеќе

Speedtest.net, популарен сервис за мерење на брзината и стабилноста на интернет конекцијата со меѓу 1.5 и 2 милиони тестови дневно, само што направи редизајн на својата страница и воведе неколку нови опции.

Прочитај повеќе

Ping е друштвена мрежа за споделување музика, но не пиратско споделување, туку споделување информации со пријателите за што корисникот слуша во моментот или на кој концерт ќе оди. Друштвената мрежа нема да биде поврзување на пријателите како што е на Facebook, туку ќе може да следите луѓе и нивни плејлисти, налик на Twitter. Ping ќе биде достапен на iTunes и iPhone и iPad уредите.

Прочитај повеќе