Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, деведесет и прво издание. Wildstar, феноменална ММО игра која на уникатен начин проба да го размрда овој жанр, згаснува. Играта не успеа да собере доволен број играчи и со години се исчекуваше нејзиното згаснување. NCsoft го распушти студиото […]

Прочитај повеќе