YouTube претстави нова опција која ќе им овозможи на корисниците кои закачуваат видеа да ги уредуваат истите откако ќе ги закачат директно од веб сајтот. Со оваа нова опција корисниците ќе можат да ги уредуваат видеата задржувајќи го линкот која води до нив, и со тоа задржувајќи ги прегледите и коментарите на нивните видеа. За […]

Прочитај повеќе

Имате веб сајт и имате мејл. Па што? Присуството на интернет не е ништо споредено со интерактивноста и комуникацијата со потенцијалните клиенти преку друштвените мрежи и споделувањето информации.

Прочитај повеќе

Picnik e веб базиран софтвер за манипулација, креирање и средување на фотографии. Сервисот на 1 мај беше купен од Googlе и се чини дека гигантот направи паметен потег бидејќи Picnik е неверојатен сервис со кој лесно можете да изработувате најразновидни слики.

Прочитај повеќе