Три мали алатки за три големи работи. Што ви треба за да вметнувате забелешки во фотографии, да добиете 500 евра, да уредувате фотографии на едноставен и брз начин или да правите оригинални фонтови? PhotoPad Photo Editor Free Алатка која живее за одредена манипулација на вашите омилени фотографии и имплементирање операции како crop, resize, flip или […]

Прочитај повеќе