Сопствениците на NBA тимот Philadelphia 76ers ги купија е-спорт тимовите на Team Dignitas и Apex. Станува збор за два професионални е-спорт тимови, а ова е прв случај во САД NBA тим да направи ваков чекор. Тимот на Dignitas постои 13 години. Се натпреваруваат во: CS:GO, League of Legends, Overwatch, Heroes of the Storm и Smite. Тимот на Apex […]

Прочитај повеќе