Кинсекиот Lenovо ќе се обиде со модуларен телефон и Project Tango уред да се врати во глобалната трка. Засега бројот на модуларни уреди е минимален, и се чини дека Lenovo сака да биде меѓу првите производители кои ќе профитираат од интересот на корисниците. Новите уреди кои ги претстави Lenovo на Tech World настанот се Moto […]

Прочитај повеќе