Дом управуван од вештачка интелигенција, која ги мести температура во собите и на водата токму по желба на корисникот; персонализирани светилки, радиостаници и куп други можности кои не може да ги замислиме… се дел од иднината која доаѓа благодарение на Интернет на нештата. Но, има уште многу работа за да живееме во таква иднина, лекција […]

Прочитај повеќе