Logic Booster е нова македонска Android видеоигра креирана од Славко Здравевски и Петар Рајчиновски. Креаторите на играта велат дека станува збор за логичка игра, иако повеќе е забавна игра, со која ќе ви помине времето. Дел од играта се сложувалки, игри за меморија, математички предизвици. Но, има и трик прашања, кои се повеќе насочени за […]

Прочитај повеќе