Се објави најновата FIFA 2011. Дали е подобра од претходната? Како ќе се спореди со Pro Evolution Soccer, која е пореална, позабавна, што има ново…? Тоа се прашањата на еден куп фудбал ентузијасти, прашања кои ги одговори Fiasco објавувајќи интересна рецензија на Fifa 11 на форумот.

Прочитај повеќе