Со оглед на тоа што сега Министерството за информатичко општество ќе организира ИТ обуки за невработени, па би сакал општо мислење особено за оние обуку поврзани со мрежи, прашува MarjanS.

Прочитај повеќе

YouTube стартува интересна кампања повикувајќи ги луѓето ширум светот да снимат момент од еден ден, 24 јули. Тој момент потоа ќе биде ставен во документарец кој ќе биде продуциран од оскаровецот Ридли Скот.

Прочитај повеќе