Facebook претстави нова алатка со која ќе може да креирате персонализирани видео картички за вашите пријатели. Say Thanks, понатaму овозможува и споделување на овие картички со вашите пријатели, познаници или колеги. Станува збор за навистина одличен нов начин да се потсетите на најдобрите моментите кои ги имате со вашите пријатели. Во видео пораката можете да […]

Прочитај повеќе

Откако ја стартуваа YouTube кампањата во последниов месец, не само што Old Spice стана препознатлив бренд, туку успеа да си ја зголеми продажбата за 55% во последниве три месеци, или неверојатни 107% во последниов месец, пишува BrandWeek.

Прочитај повеќе