Pegasun System Utilities ја има едноставната цел да понуди над 28 алатки кои ќе помогнат да се исчисти и оптимизира вашиот компјутер. Корисниците кои не сакаат да ѕиркаат под хаубата и да се играат со опциите имаат го имаат на располагање копчето 1-Click Maintenance. Со кликнување на копчето автоматски започнува серија од скенирања и исправки […]

Прочитај повеќе