Отсега во Google Docs за мобилни уреди доби надополнување од уште 44 јазици на кои можете да уредувате текст, за жал македонскиот уште не е вклучен. Исто така сега има и повеќе големи за печатење на Google spreadheet.

Прочитај повеќе

Хартијата е се уште потребна за водење бизнис, но технологијата нуди решенија со кои ќе се намали користењето на хартијата и со тоа ќе се намалат и трошоците, вели Дејвид Смит, генерален менаџер на Xerox DocuShare, софтвер кој обезбедува менаџирање на содржината на компаниите.

Прочитај повеќе