Оние што често се сретнуваат со pdf документи се повеќе од свесни за бројните ограничувања кои се пропратени со форматот. Преку стандарната апликација за читање pdf документи, не можете да создавате pdf документи, да споите два во еден, или пак да одделите еден документ на два засебни. За остварување на таквите операции би можеле да […]

Прочитај повеќе