Лесно можете да создадете PDF документи во Windows така што едноставно ќе одберете да го сочувате документот во .pdf форматот, но што доколку сакате понапредни опции? Bullzip PDF Printer, поточно најновата, дванаесетта верзија, ви дозволува да го заштитите документот со лозинка, како и да наметнете водени жигови. Паралелно со ова, имате поддршка за повеќе портови […]

Прочитај повеќе