Популарниот веб огласувач Пазар3 објави Android апликација. Апликацијата е едноставна и тоа што би очекувале од веб огласувач.

Прочитај повеќе

Еден од попопуларните .мк веб огласувачи Pazar3.mk викендов ја пушти верзијата каде наплаќа за огласите, но по 2 дена се врати на бесплатната верзија. Дел од корисниците помислија дека огласувачот се предомисли поради критиките но…

Прочитај повеќе

На форум Goran123 сподели линк до новата бета верзија на Pazar3.mk. Сајтот за огласи е еден од најпопуларните вакви сајтови во Македонија, главно бидејќи сите огласи таму се објавуваат бесплатно. Но… според текстот на новиот дизајн огласите ќе се наплаќаат по 50 до 90 денари + ддв. зависно од категорија.

Прочитај повеќе

Една наша анкета покажа дека онлајн шопингот се уште се гледа со недоверба. Сличен резултат покажува и истражувањето на Заводот за статистика кое вели дека само 3-4% од корисниците купуваат производи онлајн.

Прочитај повеќе