На сите ни се допаѓа идејата од едно место да имаме директен пристап до целата мултимедијална содржина од различни извори. Но, како сте расположени за една апликација за Android која автоматски ќе ви gi презема сите вести во точно одредено време? PAUL е апликацијата која ќе ги агрегира и преземе најновите видеа и аудио содржини […]

Прочитај повеќе

Често добивам спам пораки од афрички принцови, кралеви, министри… кои се многу, многу богати и кои сакаат да ми дадат дел од богатството ако им помогнам да ги префрлат парите од својата земја. За да им помогнам бараат да им ја дадaм сметката од банка и други лични информации и за возврат ќе добијам некое милионче. Звучи познато нели? Сите сме биле спамирани од некој „принц“.

Прочитај повеќе