Од темните архиви на милиони патентни, Patently Аpple сега ни ги осветлува најновите намери на Google да го прошири спектарот на гестови што се овозможени на мобилните направи. Apple направи револуција на начинот на кој користиме мобилни направи преку допир со првиот модел на iPhone, а сега Google ги следи нивните стапките во однос на […]

Прочитај повеќе