Речиси една недела по немирите во САД и влезот на толпата поддржувачи на Доналд Трамп во Конгресот, расплетот и последиците од овој настан продолжуваат и понатаму. Настаните уште се актуелни и нов развој, и нови вести, има речиси постојано. Европските лидери не се согласуваат со отстранувањето на Доналд Трамп од Facebook и Twitter Викендот заврши […]

Прочитај повеќе