Услугите на Паркинзи на општина Центар од неодамна се достапни и онлајн. Ова значи дека сите дневни и месечни карти отсега ќе бидат достапни и во онлајн продажба. Дополнителни преку канал за текст разговор корисниците на услугите на ПОЦ ќе бидат во комуникација со претставник на сервисот. „Веќе од денеска, сите корисници по креирање на […]

Прочитај повеќе

Граѓаните на Општина Центар може да почнат да ја користат мобилната апликација на Паркинзи Општина Центар. Апликацијата е достапна на Android и на iOS, а може да се користи за полесно да се пронајде и да се плати паркинг. Дополнително, апликацијата е корисна и за купување на дневна паркинг карта и плаќање преку платежна картичка. […]

Прочитај повеќе