Наводно фамозен вирус „три десетки“ ќе зарази милиони компјутери на 10.10.’10. Нумерологијата е клучот за предвидување на иднината, нели? Сигурно до сега се уплашивте! Не?… БУАА! Како и да е… седум македонски медиуми и портали ја објавија оваа „вест“. Седум!, барем до сега.

Прочитај повеќе