Blizzcon 2011 не разочараа ни оваа година, како и секој пат до сега се презентираа низа интересни новости, меѓу најинтересните е и веста за петтата експанзија на World of Warcraft. Иако од порано се шпекулираше дека продолжението на масовната мултиплеер онлајн игра (ММО) ќе биде Mist of Pandaren, за прв пат сега и Blizzard официјални […]

Прочитај повеќе

Есенва ќе се појави Social Network филмот за Facebook чии трејлери станаа хит на мрежата. Но… зошто да нема филм и за Twitter? За YouTube? Или барем да има исто толку забавни трејлери за исто толку корисни сервиси?

Прочитај повеќе