Google пронајде нов дом за својот паметен асистент. Компанијата со повеќе партнери креира нова серија на паметни звучници. Уредите кои ќе треба да ја „поразат“ доаѓаат од: Altec Lansing, Anker Innovations, Bang & Olufsen, Braven, iHome, JBL, Jensen, LG, Lenovo, Klipsch, Knit Audio, Memorex, RIVA Audio, SōLIS и Sony. Google Assistant на дел од овие […]

Прочитај повеќе