PancakeBot е апарат за кујна кој ќе им помогне на корисниците да си направат вкусен и уникатен оброк. Принтерот е едноставен за користење, смесата за палачинки се сипува во горниот дел и се „печати“ директно на местото за готвење. Дизајнирањето на изгледот на палачинките е со софтвер и може да се креираат различни форми, иако […]

Прочитај повеќе