Painter Essentials 8 е пристапен пакет од алатки кој им дозволува на почетниците полесно да навлезат во водите на дигиталната уметност и дизајнерство. Painter Essentials 8 се одликува со уникатна околина за сликање каде можете да групирате повеќе слични четки заедно. За остварување на оваа цел, имате на располагање над 23 нови четки кои си […]

Прочитај повеќе