Најверојатно никој веќе не помислува сериозно на Paint кога се зборува за софтвер за цртање…. Алатката е доволна за минимално и често доволно едитирање на сликите. Сепак Microsoft не е задоволен со ова и работи на нов редизајн на алатката. Со промената алатката ќе овозможи едноставно 3Д-едитирање или нешто што наликува на 2.5Д-моделирање во дел […]

Прочитај повеќе