Цената на биткоин е на најниско ниво по навистина подолг период. Крипто валутата падна под 5.000 долари, а последен пат била олку ниска во октомври минатата година. Во моментов цената продолжува да паѓа и е 4.528 долари. Секако секој пад на биткоин значително влијае на вкупната цена на крипто валутите и тоа секако е случај […]

Прочитај повеќе

Најпопуларната крипто валута биткоин, е вистински кошмар за луѓето кои инвестирале последнава недела. Крипто валутите се речиси во слободен пад од новогодишните празници. Дел од експертите имаат пооптимистичко гледање дека станува збор за корекција, но биткоин изгуби речиси 75% од својата вредност. Најниската забележана цена според Coindesk е 5.947. Со оглед на тоа дека неколку […]

Прочитај повеќе