Доколку сте аудиофил и вљубеник во добро озвучување, тогаш препорачуваме да ја прочитате темата на ИТ форум – АМПЛИФИКАЦИЈА – Предзасилувачи и засилувачи на снага започната од членот FLEGMA во саботата. Во темата, членот FLEGMA детално и со технички карактеристики ги објаснува процесите на амплификација, разликата помеѓу балансирани и небалансирани претпојачала и важните течнички особини кои овие уреди треба […]

Прочитај повеќе