Таман сите се подготвија за Facebook апокалипса и целосен крај на органскиот рич, Facebook донесе сосем друга одлука. Компанијата го завршува експериментот со страниците и го затвора Explore таботот за некои подобри времиња. Се чини дека од друштвената мрежа ја признаваат грешка и се слагаат со корисниците кои сметаа дека делењето на брендовите и пријателите […]

Прочитај повеќе

Неодамна Facebook најави дека повторно ќе има промени во начинот на кој ги прикажува содржините. Како последица на ова, дел од корисниците веќе забележуваат пониски бројки под постовите на своите Facebook-страници. Сепак, според објаснувањата од најголемата друштвена мрежа, бројките по кои жалиме, не сме ги имале никогаш. Друштвената мрежа објасни дека единствената промена е направена во она […]

Прочитај повеќе