Oreo официјално го завршија својот предизвик за да го соборат Гинесовиот рекорд на над 25.000 „лајкови” на Facebook за 24 часа. Иако овој потфат беше ризичен и храбар, сигурно компанијата не ни претпоставуваше дека нивниот успех ќе го преземе некој друг, поточно раперот Лил Вејн.

Прочитај повеќе