Orcs Must Die! Unchained – нешто што требаше да биде следниот еволутивен чекор на феноменалните Orcs Must Die! игри – згаснува. Во сенката на заборавот ќе бидат втурнати и Hero Academy 1 и 2.  „Правење и поддржување игра е долго и предизвикувачкo патување. Во процесот, се наидува на многу позитивни, но и многу негативни работи. […]

Прочитај повеќе