За 400 американски долари, уредот на Sony за виртуелна реалност е секако еден од поевтините на пазарот. За жал ова важи единствено доколку веќе ги поседувате камерата и контролерот за конзолата. Без камерата уредот е речиси бескорисен. „Rift и Vive наликуваат повеќе на прототип во напредна фаза, PlayStation VR обрнува внимание на деталите – токму […]

Прочитај повеќе