OpenIV затворена, GTA V модерската заедница разбеснета Во случај да сте ја провериле GTA V, дури и на кратко, тогаш не можете, а да не бидете импресионирани од огромниот свет кој Rockstar North го имаат креирано. Зошто тогаш рецензиите на Steam се претежно негативни? Проблемот со негативните рецензии доаѓа поради наредбата на Take-Two да се […]

Прочитај повеќе