Конечно новите поедноставни опции за приватност се достапни за македонските корисници. При логирање на Facebook ќе најдете порака од друштвената мрежа дека има нови опции за приватност. Опциите навистина се едноставни за местење и може да се променат само со еден клик. Подолу е краток водич кој ќе ви ги објасни опциите и како да се снајдете со нив.

Прочитај повеќе

YouTube полека но сигурно го преставува новиот видео плеер, кој му одговара одлично на неодамнешниoт ре-дизајн на сервисот.

Прочитај повеќе

Десетици милиони луѓе дојдоа на Google Buzz, генерирајќи 9 милиони постови и коментари. Плус скоро има 200 поста по минута од мобилните телефони, вели Google во блог пост во кој реагира на критиките за сервисот кој беше објавен само пред 3 дена.

Прочитај повеќе